Mediumskap -Lär dig du också! Det är roligt och lättare än du tror

Vet du att det finns något som kallas för psykiskt medium?
Det är när man kan läsa av energier på olika sätt med sina sinnen och forma det till information. Mycket roligt och spännande. De flesta har jobbat med det hela livet utan att de vet om det. Man har sagt att magkänslan säger… och jag känner, min intuition … jag upplever… och så vidare. Dina egna talanger som du har tränat i livets olika skeenden. Nu kan du lära dig bli mer medveten om hur och lära sig använda medvetet.

Känner du till bevisförande mediumskap?
Att man kan prata med andevärlden och att den kommunikationen förutsätter att du har psykiska förmågor. Då kan du kommunicera med andevärlden och beskriva informationen du får för en annan person. Då kan både du och den som du ”länkar” en kontakt till få bevis på information som kommer som du inte kan veta om inte den som är i andevärlden beskriver det för dig.

Det här ska vi introducera våra deltagare i nästa medium kurshelg 1-3 september!

Det kan vara mycket lättare än du tror.

Det finns så oerhört mycket intressant och spännande och skoj som man kan få ut av att gå kurs hos oss.

Den här helgen kommer man att få hjälp att känna skillnaden mellan att läsa av energier gentemot att verkligen kommunicera med andevärlden.

Otroligt bra!

Du behöver inga förkunskaper denna helg

Det räcker med att du är genuint intresserad och nyfiken.

Är du lite insatt men känner att det hela är väldigt nytt eller att du är väldigt osäker på ditt mediumskap. Då är denna helg också en utmärkt start att bli mer säker.

Tim Abbott är helgens lärare och en så fantastisk lärare dessutom. Vi är otroligt glada att ha honom hos oss. Han är internationellt känd för sitt mediumskap och skicklighet. Flyger hit från England för att ha denna kurs i Ariom Akademin. Han älskar att arbeta med andevärlden och att lära ut de kunskaper han har. För utom det så är han riktigt duktig på att få elever att förstå och att själva hitta i sin mediala utveckling. Är du minsta nyfiken på mediumskap eller om du är nyfiken och provat lite men vill mer…. Då är en helg med Tim Abbot som öppnar nästa resa inom detta spännande område.

Boka dig direkt / Läs mer om kursen i denna >>länk<<