Läs om Christine och hennes upplevelse av Ariom Akademin

Vi tackar Christine för att hon valt att gå utbildning hos oss i Ariom Akademin. Två år är avklarade och mer än 30 sittningar med medial träning. Det har varit en rolig och inspirerande tid tillsammans.

2017-04-23. Christine Almevind. Stark. får sitt intyg nivå 2 i Mediumskap av Martin Colclough

 

Fråg0r

1)  Ariom: Du har tagit intyg nivå 2 i mediumskap. Hur vill du beskriva kurserna du gått?
Christine: Kurserna är tydliga och konkreta vilket är någonting som kan vara svårt att hitta på andliga utbildningar. Jag vill veta hur jag skall göra och jag vill själv kunna känna om jag lyckas eller inte med det jag försöker göra. De här kurserna har enkla övningar där man förstår vad man förväntas uppleva. Jag tilltalas också mycket av friheten i utbildningen, att övningarna är så enkla helt utan måsten. Allt är så väl beskrivet och dessutom har vi haft riktigt roligt tillsammans.
2) Ariom: Hur har du tänkt att använda dina kunskaper?
Christine: Personer har genom åren sökt sig till mig och känt sig övertygade om att jag kan hjälpa dem. Nu har jag verktygen och och tryggheten att göra vad de ber mig om. Jag kommer att använda mina kunskaper till att hjälpa människor som söker min vägledning att komma närmare sig själva och närmare den kärlek som finns för oss i andevärlden.
3) Ariom: Kommer du även ta diplomeringen för yrkesutövande medium?
Christine: Ja det kommer jag att göra, främst för att jag är kunskapstörstig och väldigt gärna vill gå den utbildningen.
4) Ariom: Vill du beskriva ditt koncept?
Christine: Jag ordnar regelbundet träffar utomhus med olika teman där personer med andligt intressen kan få stärka sig själva med olika metoder och njuta av samvaron med likasinnade. Ett uppskattat upplägg är att samla ihop ett litet gäng hemma hos någon för en myskväll så kommer jag och arbetar en i taget i ett enskilt rum. Mitt andliga intresse sträcker sig över både healing, vägledning, andekontakt,  och experimentella övningar. Allt för att vi skall se, känna och uppleva så mycket som möjligt.
5) Ariom: Om någon vill kontakta dig hur hittar man dig då?
Christine: Man hittar mig på facebooksidan Steps2Life eller via e-post steps2life@one.se
6) Ariom: till sist hur vill du kort beskriva Ariom Akademin?
Christine: Jag vill beskriva Ariom Akademin som en proffsig utbildning med kvalitetssäkring och tydliga steg. Samtidigt har Akademins samtliga lärare en väldigt varm och trygg personlighet som skapar en atmosfär där elever vågar prova nya saker och utvecklas. I Akademin finns ett stort hjärta och mycket humor. Det har gjort hela skillanden i mitt eget lärande.