En härlig helg med Tim Abbott och Moira Hawkins i Linköping genomförd

En härlig helg nu genomförd i Linköping. Denna gång har vi under samma helg hållit två kurser på olika ställen. En kurs i avancerat mediumskap under ledning Tim Abbott, där huvudtemat denna gång varit att få till området på personliga sittningar till ännu bättre professionell nivå. Samt en kurs i transmediumskap och transhealing under Moira Hawkins. Några få övningar har skett gemensamt, resten i helt skilda lokaler. På lördagen hade vi storseans på vårt vanliga vis med sång och musik, inspirerat tal, healing och massor av länkningar till andevärlden inför en publik i ett fullsatt Ljusgården. Bästa kvällen någonsin var en av omdömena. Vi har haft en rolig och härlig helg med fantastiska energier och möten. Tack till alla fantastiska lärare och deltagare på dessa kurser!