Träningskväll för mediumelever under utbildning

I Ariom Akademin har vi träningstillfällen mellankurserna!
I går kväll var det en sådan för de mediumelever som tränar plattformsarbete i Linköping. Vi började med att fika och gå igenom frågeställningar som dykt upp på vägen både från kurstid och träning utanför kurs. Dynamiskt och härligt lärorikt.
Därefter tränade vi på direkt tal och vi tog länk på plattformen (scenen).

Inom mediumskap är det en stor resurs att kunna sätta stämning och hålla tal som fångar publiken. Där bygger du engagemang och entusiasm med deltagarna och alla personer, inte bara dem som får en länk får något till sig. Den energin kan andevärlden använda sig av för att nå sitt medium lättare genom dimensionerna. Kunskapen i att kunna göra dessa tal gör en mer avslappnad som medium och man har lättare att fånga situationer när man arbetar publikt.

Ett oförberett tal är ett direkt tal, där man väljer ett ämne som berör och sedan talar inför publik samtidigt som man låter sig inspireras av andevärlden.
När det inspirerar den som talar så kommer det att beröra publiken också.
Ikväll har vi bland annat hört tal om, gåvan att låta någon annan vara viktig för en, om glädjen att arbeta med unga individer och iakttag vad som inspirerar dem, samt vikten av att redan som barn känna sig hörd som att miljön tillåter starka känslor. Otroligt givande och lärorikt både att göra talmomentet och att få höra. Vi tackar för en toppen kväll.

Direkt tal är en förberedelse för att hålla så kallade inspirerade tal som är längre. Det här är bara liten del av alla de roliga ämnen som vi lär oss i Ariom akademin.

Varför inte hoppa på tåget och hänga på i februari?! >>klicka<<