En lyckad helg med duktiga medium!

klass2015LG-ARIOM-avanceradmediumhelg-TimAbbott.MoiraHawkins
Kursdeltagare – Avancerat mediumskap

Tim Abbott och Moira Hawkins inom Ariom Akademin har i helgen haft Avancerad mediumkurs på föreningen Ljusgården i Linköping. Många riktigt duktiga medium var här och höjde sin standard ytterligare. Det var en härlig stämning klassen. På söndagen under Andlig afton var det hela 5 duktiga medium som gjorde bevisförande länkning och gav budskap. Lärarna som gav bra kunskap och tekniklyft i vår mediala fördjupning. Bakgrundsarbetande insatser som gjorts av Lotta Thyrén, Fredrik Haglund, Anders och Anki Pettersson. Inte minst tackar vi våra elever för deras engagemang och utvecklingslusta i sitt deltagande: Rose-Marie Lundbäck, Lotta Thyrén, Ann Gotthold, Emma Viberg, Anna-Lena Gunnarsson, Helen Westin, Catharina, Inger Ericson, Anki Pettersson, Fredrik Haglund, Marjaana Hellberg, Carina Wiktorsson, Sofi Kirkegard, Katarina Lövelius.
Nästa planerade kurs med avancerad mediumskap med Tim är i Stockholm 30-31 januari 2016, med Martin Colclough i Linköping den, 5-7 augusti 2016. Den med Tim har fokus på detaljerad bevisföring, den med Martin kommer att handla om att länka och framföra information från andevärlden inför publik. Storseans, inspirerat tal, hur du använder din livsfilosofi i inspiration med andevärlden och framför det inför publik. Att sätta stämning för publiken i introduktionen. Hur det fungerar att arbeta på scen och en massa bra kunskap och praktik på området – passa på att boka redan nu!