Härlig helg med nya och gamla elever

Bra jobbat säger vi till helgens mediumelever! Vi har haft elever för både andra året och första året denna helg. Klassen var liten denna gång, något som också kan vare en resurs ur vissa synvinklar, då det finns utrymme att jobba på djupet med vissa frågeställningar, inom medial utveckling som inte har möjlighet att få samma utrymme med många elever.
Den här helgen har vi jobbat med mediumskap och kommunikation. Vi har haft ”sittningar” när man tränat på att sitta och få budskap från en annan elev som var medium och länkade till andevärlden. Så har mediumeleverna tränat på att sätt ord på den information som kommer från andevärlden. Alla klarade med bravur att få fram information ”som allmän föreställning i den vanliga världen egentligen inte skulle känna till”.  Ändå kom informationen och det stämde självklart ganska ofta. Det är så bra att gå kurs, lära sig tekniker med likasinnade och få öva och återkoppla så att tryggheten och skickligheten får utrymme att växa.

Det är kurshelg M-03 (introduktion) och kurshelg M-07 (fortsättning) och handlar om kommunikation. Som medium har man stor fördel att träna mer än att länka till andevärlden och mer än att bygga upp sin talang i klarseende, klarhörande och klarkännande.  En gång om året har vi just denna helg. Då vi går in för att även utforska hur man sätter stämning i ett rum och in för publik. Vi har gått igenom  oförberett tal går till, när den kunskapen är en resurs när man arbetar som medium, speciellt om man arbetar på plattformen ”scenen”. Så har vi utforskat inspirerat tal. Hur man inleder, bygger upp berättelsen och hur man sluter cirkeln och kommer till visdomspoäng med sitt tal. På lördagen hade vi storseans och Claes som gått år 3 var med och demonstrerade. Imponerande bevisföring och nöjda deltagare. Det är riktigt roligt när det är den här entusiasmen och engagemanget.